על ארבעת סוגי העונג באכילה רגשית
בחירה באכילה מודעת ואיטית מלמד אותנו על ארבעה גוונים של עונג שהאכילה הרגשית מפצה אותנו בהם: 1- העונג שבלעיסה, 2- העונג שבטעמים, 3- העונג שבבליעה, 4- העונג שבהתמלאות.
שיטת "קליר-אפ" מציעה שני מסלולים לצמצום אכילה רגשית:
21 יום – אתגר בזק, 3 ארוחות ביום ללא נשנושים
100 יום – מהלך עומק בליווי אישי.
האתגרים עוזרים לנו להבין את התפקיד של האוכל בחיינו, ולהתחבר לאכלנ/ית הרגשי/ת שבתוכנו.
האתגרים לוקחים אותנו לתקופה מוגבלת בזמן בה נבחן את עצמנו ללא ההתנהגויות שמאפיינות את האכילה הרגשית שלנו, וישנו לנצח את מערכת היחסים שלנו עם אוכל.
בחירה באכילה מודעת ואיטית מלמד אותנו על ארבעה גוונים של עונג שהאכילה הרגשית מפצה אותנו בהם: 1- העונג שבלעיסה, 2- העונג שבטעמים, 3- העונג שבבליעה, 4- העונג שבהתמלאות.
זוכרים את סיזיפוס?
המלך המסכן שקיבל מהאלים עונש להעלות אבן לראש ההר רק כדי לראותה מתגלגלת חזרה למטה? פגשתי אותו בהודו.